Minőségi váltás

Én ha csak a magánéletemre gondolok is, imádom az álandóságot. Nem igazán vagyok oda azért, ha a dolgok változnak, sőt, azt is mondhatom, hogy igen nehezen viselem ezeket az időszakokat, legyen szó kisebb, vagy kardinális változásokról. Én ennek szellemében alakítottam ki a vállalkozásom is, hiszen mindenki tudja, hogy ha erős és stabil alapokra rakjuk a falakat, akkor azokat kevésszer kell mozgatni vagy átalakítani ahhoz, hogy a cég ne csak megfelelően működjön, hanem folyamatos és stabil működést tudjon produkálni. Nekem az az utóbbi három év tapasztalataiból és eredményeiből ítélve azt gondolom, hogy igen sikeresen összejött.

Nem olyan régen azonban úgy döntöttem, hogy egyetlen területen mégiscsak szükség van változtatásra, méghozzá ne is akármilyenre, hiszen szolgáltatót cseréltem. A munkavédelem területét ellátó szolgáltató csapat teljesítményével ugyanis nem voltam megelégedve, sőt, már-már veszélyeket éreztem abban ahogy végzik a munkájukat. Egy tökéletes ajánlás kapcsán találtam szembe magam az acivesafety csapatával, és úgy döntöttem, hogy bizalmat szavazok nekik és elkezdek velük együtt dolgozni. Nem is bántam meg.

Hihetetlen módon meg vagyok velük ugyanis elégedve, nem csak a munkavégzés eredménye, hanem a folyamata és a közben folytatott kommunikáció terén egyaránt. A munkavédelmi koordinátor akit a rendelkezésünkre bocsátottak igazán érti a dolgát, és sosem kell tartanom attól, hogy akár szakmailag, akár emberileg, vagy kommunikáció szempontjából valamit is rosszul csinálna. Azt gondolom, hogy ez a váltás bebizonyította, hogy az állandóság csak addig jó, amíg az minőségi. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran használja a változtatás lehetőségét azoknál a munkafázisoknál vagy épp szolgáltatóknál, akik nem megfelelő eredményt nyújtanak, mert hosszú távon ez akár a siker, vagy a piacon maradás záloga is lehet.