Csak a legjobbakat válaszd

Az ember, ha a vállalkozásáról van szó, amit nagyon sok munkával és keserves úton épített ki, akkor bizony már megtanulta, hogy csak a legjobb szolgáltatókkal dolgozik együtt, hiszen ez a hosszútávú siker kulcsa. Én mindenben, még a legkisebb tevékenységben is csak ezt az elvet követem, és még soha, egyetlen alkalom sem volt, hogy csak megrengett volna a vállalat stabilitása vagy növekedése. Egy szép, folyamatos és stabil növekedést mutatunk évről évre és ezzel én teljesen meg is vagyok elégedve. Ki tudjuk szolgálni az új vevőket, meg tudjuk oldani az összes háttérfeladatot, és ez azt gondolom, hogy nagyon fontos. Lehetne egy marketing kampánnyal egy hatalmas növekedés érdekében szétzilálni a céget, de azt gondolom, hogy az hatalmas veszélyeket fenyegetne, legfőképp hogy nem tudnánk időre teljesíteni a vállalt feladatokat, ezért hát inkább a folyamatos, stabil növekedés híve vagyok.

Hála a jó égnek nekem a szolgáltatók választásával nem igazán volt problémám, mert mindig rengeteg ajánlást kaptam, és azok tényleg egytől egyig be is váltak. Egyetlen egy esetben sem volt rá szükség, hogy akár a későbbi idők során is le kelljen cserélni bárkit, ezért pedig azt gondolom, hogy különösen hálás lehetek a sorsnak vagy az életemnek.

A https://kogwheel.com/hu/ csapattal is egy ajánlás útján kezdtem el együtt dolgozni, és azt kell mondjam, hogy most már el sem tudnám képzelni a cég életét nélkülük és a munkájuk eredményei és hatásai nélkül. Nálunk tényleg nem probléma a stresszkezelés, folyamatos coaching szolgáltatásokat veszünk igénybe és így folyamatosan biztosított a szervezetfejlesztés, ami azt gondolom, hogy a hosszútávú siker és sikeresség kulcsa. Csak a legjobbakat válassza mindenki, mert a siker kulcsa nagymértékben ezen múlik.