Tökéletes megoldás a nehéz helyzetekre

Én nem gondoltam volna sosem, hogy nekem egyszer majd azzal kell szembe néznem, hogy nem csak másoknak lehet olyan szerencsétlen napja, hogy összetört a telefonja, és mivel a munkájához szüksége van rá, nagyon gyorsan valami hihetetlen profi megoldást kell rá találnia, mert egyrészt muszáj hogy folyamatosan elérhető legyek, másrészt pedig rengeteg olyan adat és információ van a telefonomon amire tényleg nagy szükségem van a mindennapi munkavégzésem során. Nem is olyan régen azonban szembesültem vele, hogy ez az egész rémálom velem is megtörténhet, és meg is történt.

Egészen egyszerűen telefonálás közbe kicsúszott a kezem a vállam szorításából és leesett, pontosan egy küszöbre, aminek persze eredményeként betört  a kijelző. Használható volt még, de éppen csak és ugye a kijelző üvege bántotta az ujjamat miközben használtam, ezért egy nagyon gyors és profi megoldást kellett rá keresnem hogy minél előbb és minél nagyobb biztonsággal megtörténjen a kijelzőcsere.

Persze iphone szerviz már rengeteg van az országban, de nekem nagyon fontos volt a megbízhatóság és a biztos jó eredmény, ezért segítséget kértem az egyik ismerősömtől, aki tudom hogy már nagyon sokszor kellett hogy javíttassa a telefonját a munkájából kifolyólag, és biztos voltam benne, hogy fog tudni jó szervíz csapatot ajánlani. Nem is kellett ebben csalatkoznom, ugyanis az iszereles csapatát ajánlotta, akikkel maximálisan meg vagyok elégedve. Hihetetlen gyorsan és profi precizitással megcsinálták az iphone kijelzőcserét és meg nem mondaná senki sem a telefonomról hogy javítva lett, vagy hogy valaha sérülve volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom én is ezt a kis csapatot, mert nem csak profi munkát végeznek, hanem emberileg, kommunikáció szempontjából és az árak tekintetében is kiemelkedő a szolgáltatásuk a piachoz képest. Nem mellesleg pedig nem kell attól tartania senkinek sem, hogy nem lesz tökéletes a telefonja a javítás után.