Gyors beszerzés és szuper árak

Manapság a mezőgazdaság területén iszonyatosan sok nehézséggel kell hogy meg tudjon küzdeni az ember. Egyrészt az időjárási viszontagságok az elmúlt időszakban egyre szélsőségesebben és egyre nagyobb mértékben nehezítik meg a földművelés és a termelés feladatait, és persze mondanom sem kell, hogy az érés és szüretelés időszakában az embernek már semmi ráhatása nincs ezekre a folyamatokra. Próbálkoznak sokan égetéssel a fagy ellen és locsolással, de ez bizony egy bizonyos méret felett a kisebb gazdák és gazdaságok számára már kivitelezhetetlen. Az én gazdaságomban a locsolás megoldott, azonban az égetés feladatait nem vállaljuk, mert az elmúlt időszak tapasztalatai alapján teljesen felesleges belevágni. Leginkább a termőterületek immunrendszerét és a föld minőségét igyekszem javítani, ami nem kevésbé nehéz vagy költséges feladat, azonban hosszú távon mindenképp jobban megéri beleinvesztálni mint elégetni ugyanazt az összeget, hiszen biztosan hasznosul.

Ehhez azonban eszközökre és gépekre van szükség, ami persze árban nagyon sokszor túlmutat azon, mint ami rendelkezésre áll. Ezért kényszerültünk mi is rá a hitelfelvételre és persze a pályázatokon való hatékony indulásra, ami hála a jó égnek az elmúlt időszakban már tökéletesen kiegészítette a hitelek összegét. Mindezek mellé pedig még egyetlen dologra volt szükségünk, egy megbízható és tökéletes partnerre, akit bár kicsit nehezen, de egy ajánlás során meg is találtunk az umwelt személyében. Két másik beszerzési forrást is próbáltunk előttük, és azt kell mondjam, hogy ég és föld volt az ő hozzáállásuk, segítőkészségük, precizitásuk, ami egy pályázati forrás elköltése és elszámolása során nem elhanyagolható.

Legutoljára például a talajlazító gép beszerzésében nyújtottak hihetetlen gyors segítséget, hogy még épp bele tudjunk ugrani egy pályázati lehetőségbe, és az árak tekintetében sem kellett csalódnunk ismételten ebben a csapatban. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, hogy ha biztonsággal és eredményesen szeretne a pályázati lehetőségek tengerében lubickolni, és nem szeretne aggódni az elszámolások során sem.