Évfordulós meglepetés

Imádom a házassági évfordulós partikat. Hogy miért? Ilyenkor olyan emberekkel tölthetem a szabadidőmet, akiket imádok. Ráadásul ezek az emberek ismernek engem a legjobban, hiszen a társaság a legjobb barátaimból és a legfontosabb, legszeretettebb családtagjaimból tevődik ezeken a bulikon össze. Ha öröm vagy bánat ér, Ők azok, akikkel elsősorban megosztom. Természetesen az is igaz, hogy bármi gondom van, Ők azok, akikre számíthatok, legyen az kétkezi munka, lelki támasz, vagy szervezési feladat. A házi bulikon kisebb-nagyobb társaság szokott megjelenni, attól függően, hogy kinek ünnepeljük a házassági évfordulóját.

Most éppen a szüleimnek szervezünk egy olyan meglepetés összejövetel, ahol egy nagyon kerek évfordulót, a huszadik házassági évfordulót fogjuk megünnepelni.

A szervezést azzal indítottuk, hogy kiválasztottuk az időpontot, ami mindenki számára megfelelő. Ez némi gondot okozott, mert nem könnyű egy nagy társaságot összehozni úgy, hogy mindenki meg tudjon jelenni, de ha nehezen is, siker koronázta igyekezetünket. Következett a helyszínt. Mivel szeptemberben ünneplünk, amikor már nem mehetünk a szabadba, mivel számíthatunk az csapadékos időjárásra, béreltünk egy fűthető helységet, ahol a zene is szólhat, mert nem zavarjuk a szomszédokat.

Az igazi kihívás ez után következett: el kellett döntenünk, mi legyen az ajándék? Mindenképpen olyan meglepetést kerestünk, ami méltó az ünnephez és egyben örömöt is okoz az ünnepelteknek. Némi internetes keresés után pipereshop.hu oldalon rátaláltunk az avon parfüm termékcsaládra. Már tudtam, hogy megtaláltuk a tökéletes ajándékot. Hogy miért? Mert tudom, hogy édesanyám imádja az Avon termékeket, mivel minőségük kiváló, az áruk pedig a piacon szinte a legjobb. Ráadásul a kedvenc illatát is ismerem, ami nem más, mint Avon TTA This Love illat. Ráadásul nagyon jó áron jutottunk hozzá a pipereshop.hu oldalon.