Egy csodálatos oldal, ami a kedvencem lett

Én már jó rég óta tervezgettem azt, hogy erőt veszek magamon, és valami féle rendszeres sportot elkezdek csinálni. Persze túl sok lehetőségem nem volt, hiszen a munkám, a gyerekek menedzselése és a családi feladatok iszonyatosan rapszodikus napokat eredményeznek, ezért kifejezetten időponthoz kötött dolgokat nem tudtam elkezdeni és edzőterembe sem szerettem volna menni mert nagyon frusztrált volna az a sok ember, így tehát a futás maradt mint választható lehetőség. Bele is vágtam, és bár egyáltalán nem volt könnyű, most már azt mondhatom, hogy annyira jól haladok, hogy megérte egy segítőtársat is beállítanom a mindennapi edzésekhez, egy apple watch óra személyében.

Én imádom ezt a kis órát. Gyönyörű, és nem mellesleg tényleg nagyon okos. Figyeli az időmet, be tudom azt is állítani, hogy szóljon, hogy ha túl gyorsan vagy túl lassan futok, a térkép funkciója pedig egyenesen fantasztikus, ami nekem nagyon is jól jön, hiszen mindig mindenhol képes vagyok sajnos eltévedni. Egyszóval nagyban hozzájárul ahhoz, hogy fejlődni tudjak, és hogy ne csak egy kötelező feladat legyen a sport és a futás, hanem valamennyire élvezni is tudjam, célokat tudjak kitűzni magam elé és motivált legyek.

Persze mindezek mellett a mindennapokban és a vállalati életben is egy nagyon jó segítőtárs, csak vásárolnom kellett hozzá egy új szíjat, mert a sport szíj nem éppen illik a mindennapos ruhatáramba. Ez a vásárlás pedig koránt sem volt olyan egyszerű mint én gondoltam, de az egyik jó barátnőmnek hála rátaláltam az applewatchshop.hu oldalra, ahol apple watch szíjak vannak és nem is akármilyen áron, nem is akármilyen kínálatban, így elsőre sem egyet, hanem rögtön kettőt rendeltem. Meg is érkeztek, és még szebbek mint a képeken láttam. Ha valaki apple szíj híján van, csak ide lépjen fel! Biztos vagyok benne, hogy többé nem lesz ilyen problémája.