A legtökéletesebb meglepetés

Én igazság szerint nagyon szeretem a családi ünnepeket, mondhatnánk úgy is, hogy egyszerűen imádom őket. Na nem azért, mert valakinek ajándékot kell vinni, mert abban bizony nagyon nem vagyok jó, hanem leginkább mindig nagyon nehezen találok ki bármit is a családtagok számára. Persze ha van egy jó ötletem, ami kreatív és tudom hogy örülni fognak neki akkor ezerrel bele tudok kezdeni a megvalósításba, azonban ha ötlettelen vagyok, akkor egyszerűen nincs kedvem az ajándékozáshoz és a vele járó macerához. Persze az embernek mindig meg kell oldania a kérdést, mert hiszen ajándék nélkül nem lehet egy szülinapra vagy egy karácsonyra beállítani, azonban mindig nagyon nehéz szülés számomra olyan ajándékot kitalálni aminek azért örülnek is és használni is tudják.

A legutóbb például a nagy kétségbeesésemben sikerült mégiscsak egy olyan ajándékot kitalálnom, ami szép is, hasznos is, mert azóta is a lakás legszebb dísze, és még örültek is neki, hiszen egy gyönyörű példányt választottam ki a vászonképek közül, amit a szalaibalazs.hu oldalról rendeltem meg. Ez a gyönyörű Balaton vászonkép iszonyatosan szépen van nyomtatva. A színei egyszerűen gyönyörűek, és a nagymamámnak is annyira tetszett, hogy még könny is szökött a szemébe. Fogalmam sem volt hogy ő annak idején fiatal korában ennyire szerette a Balatont és azt a tájvidéket. Iszonyatosan örült neki és szinte azonnal feltette a falra.

Gondolni sem mertem volna, hogy ennyire jól fog sikerülni ez az ajándék ötlet. Azt gondoltam hogy szépen fog mutatni a falon mert nagyon szép volt maga a kép, de hogy ennyire el fog érzékenyülni a nagymamám azt nem gondoltam volna. Ezekért a pillanatokért jó néha az ajándékozásra ennyi energiát és időt rászánni. Ezekért a pillanatokért szeretek bajlódni ezekkel az ajándékokkal. Most egy tökéletesre találtam a vászonképek világában.